Wie is Noust?

Noust zorgt voor de ultieme buitenbeleving in jouw eigen tuin. Hoe? Door het creëren van moderne, (h)authentieke bijgebouwen waar het zalig vertoeven is.

Signatuur van Noust?

Noust trekt strakke houten lijnen in je tuin en creëert zo de stijlvolle aanbouw of het ideale bijgebouw waar elke zomeravond sfeervol en elke winteravond gezellig wordt.

Met een bijgebouw van Noust teken je voor een milieubewust en duurzaam concept, met kennis van zaken en oog voor detail gerealiseerd door een vakman met ervaring.

Moduleerbaar maatwerk

Kiezen voor modulair bouwen, is kiezen voor een constructie op maat van jouw behoeften en verwachtingen. Kangoeroewoning, tuinkantoor of bijgebouw? Met de modulaire bouwoplossingen van Noust wordt jouw droomproject snel werkelijkheid.

De troeven van modulair bouwen: maatwerk, energiezuinig en plaatsbaar in één dag.

Bouw jij modulair?

Noust, gepassioneerd door beleving

De bezieler van Noust? Die ruilde na jarenlange ervaring in de bouwsector zijn kostuum in voor zijn werkbroek. Kristof droomt ervan iedereen de unieke beleving van een bijgebouw te schenken, die hij zelf al jarenlang ervaart.

Klant is koning

Van een eerste contact, tot de oplevering en de service na verkoop, Noust biedt je gedurende het hele proces één aanspreekpunt. Geen bijgebouwen aan de lopende band, maar volle concentratie op één project tegelijk. Noust staat voor een persoonlijke aanpak, met gegarandeerde kwaliteit, duurzaamheid en gezelligheid!

Contacteer Noust

Klinkt goed? Contacteer Noust en maak jouw gedroomde bij- of aanbouw concreet!

014 89 35 49
info@noust.be

John Cockerillstraat 12
3920 Lommel


BE 0665.601.330