‘Noeste’ arbeid in een open sfeer

Werken bij Noust is kiezen voor een professionele uitdaging waarbij je mee aan de kar trekt van een jong bedrijf dat zichzelf op de kaart heeft gezet door te investeren in innovatieve modulaire woningbouw. Complete woningen, tuinkantoren, kangoeroewoningen en bijgebouwen van woningen: jij zet mee je schouders onder een succesvolle aanpak en afwerking van al onze projecten.

Oog hebben voor detail

Bij Noust zijn we pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. De lat ligt dan ook hoog. En dat betekent dat je altijd oog hebt voor elk detail. Je bent punctueel en kijkt kritisch naar je werk. In ruil voor je betrokkenheid mag je rekenen op:

  • een open sfeer waarin jij voldoende inspraak krijgt
  • toekomstgerichte professionele opleidingen
  • een uitdagende job die zich grotendeels in ons eigen atelier afspeelt (geen filestress dus op weg van en naar de werven)
Technisch sterk? Wij zijn op zoek naar jou!

Noust evolueerde de jongste jaren van een beginnende firma naar een stevig verankerde onderneming met een duidelijk groeiplan. Wil jij meewerken aan de uitbouw van Noust als de referentie op het vlak van modulaire woningbouw én beschik je over de nodige technische vaardigheden? Dan horen we graag meer van jou!

Voor de constructie van modulaire woningen en (bij)gebouwen is een doorgedreven technische expertise ontzettend belangrijk. Elektricien, schilder, specialist in sanitair of schrijnwerker: onze deuren staan wagenwijd open voor jou!

Ga voor je droomjob!
Bij Noust kom je terecht in een hecht team van professionals die met liefde voor het vak de allermooiste modulaire constructies realiseren tot in de allerkleinste details. Tel daarbij nog een open werk- en evaluatiesfeer waarin jouw inbreng naar waarde wordt geschat en jij hebt jouw droomjob gevonden!

Bezorg ons vandaag nog jouw sollicitatie!

Solliciteer nu
Contacteer Noust

Klinkt goed? Contacteer Noust en maak jouw gedroomde bij- of aanbouw concreet!

014 89 35 49
info@noust.be

John Cockerillstraat 12
3920 Lommel


BE 0665.601.330