Aanbouw woning,Modulair bouwen,Module,Woning,Maatwerk
Welke woning past bij mij?
Aanbouw woning,Modulair bouwen,Module,Woning,Maatwerk

Ga voor een aanbouw aan je woning

Je huis efficiënt en duurzaam vergroten, dat doe je met een aanbouw aan je woning dankzij modulair bouwen met Noust. Ontdek alle troeven van een aanbouw die jouw woning een echte meerwaarde biedt.

Neem contact met ons op

Aanbouw aan je woning: nuttig en aangenaam

Met een aanbouw aan je woning koppel je het nuttige aan het aangename. Je vergroot de beschikbare leefruimte van je huis en opent zo de weg naar vele mogelijkheden. Wil je een extra ruimte creëren waarin je ouders kunnen wonen wanneer ze wat ouder zijn? Of droom je al lang van een relaxruimte die je kan inrichten naar je eigen smaak en waar het ontspanning troef is? Met een aanbouw aan je woning worden al die plannen werkelijkheid.

 

Aanbouw aan je woning: vele mogelijkheden

Bij Noust zijn we experts in modulair maatwerk. Daarom is het helemaal oké om ons jouw creatieve eisen te stellen. Want om de aanbouw aan je woning te realiseren hebben we vele mogelijkheden. Daarbij zetten we alle stijlen en materialen in om zo jouw droomontwerp waar te maken.

Alle werkzaamheden gebeuren in ons eigen atelier. Die efficiënte werkwijze bespaart ons en jou heel wat stress. Geen gedoe met onderaannemers die elkaars timing bepalen, maar wel een gestructureerde aanpak waarbij we de aanbouw pas plaatsen op het moment dat die helemaal is afgewerkt. Daarna is het alleen nog een kwestie van de module naast je woning te lokaliseren en een volledige integratie met je bestaande woning te voorzien.

Met een aanbouw aan je woning ga je voor meer ruimte

Klaar om de extra woon- en leefruimte die een aanbouw aan je woning jou brengt met open armen te ontvangen? Kom dan snel langs bij Noust en laat je overtuigen door ons doorgedreven vakmanschap en onze feilloze expertise. Met een aanbouw aan je woning ga je voor een duurzame bouwoplossing die bovendien snel en efficiënt tot meer woon-, werk- of ontspanningsruimte leidt.

Ben je benieuwd om enkele voorbeelden te bekijken? Op onze website vind je alvast enkele mooie realisaties waarbij een aanbouw de woningen in kwestie een mooie meerwaarde opleverde. Ontdek onze realisaties.

 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor een aanbouw aan jouw woning? Neem dan snel contact met ons op!

 

 

Onze realisaties
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek genieten
Herentals
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek genieten
Berendrecht
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Dessel
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek genieten
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Poperingen
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Veelgestelde vragen over modulair bouwen
Is modulair houtskelet bouwen goedkoper dan traditioneel bouwen?
De prijs van een modulaire houtskeletwoning ligt iets lager dan een traditioneel gebouwde woning, dit is echter op korte termijn. Ook op lange termijn zal er bespaart worden op de energie kosten omdat een houtskeletwoning energiezuiniger is.
Is houtskeletbouw even duurzaam als traditioneel metselwerk?
Een houtskeletbouwwoning is duurzamer dan een woning in traditioneel metselwerk. Dit komt omdat hout een hernieuwbaar materiaal is dat CO2 opneemt en minder energie verbruikt voor de productie en het transport. Bovendien heeft een houtskeletbouwwoning een betere isolatie en een lager energieverbruik dan een traditionele woning. Een houtskeletbouwwoning draagt dus meer bij aan een duurzamer leefmilieu.
Zijn er beperkingen in afmetingen en stijl?
Een modulaire houtskeletwoning heeft niet veel beperkingen in afmetingen en stijl. Je kan kiezen uit verschillende modules die op maat gemaakt worden volgens jouw wensen en budget. Je kan ook de afwerking, de indeling en de materialen van je modulaire woning zelf bepalen. Er zijn wel enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden, zoals de stabiliteit, de fundering, de transportmogelijkheden en de vergunningen.
Is een modulaire houtskeletwoning gemakkelijk te verbouwen of uit te breiden?
Een modulaire houtskeletbouwwoning is makkelijk te verbouwen en uit te breiden, omdat de modules op maat gemaakt worden en snel op de werf kunnen worden samengevoegd of verwijderd. Je kan dus je woning aanpassen aan je veranderende behoeften en wensen, zonder ingrijpende of langdurige werken.

Nog een andere vraag? {{ imagesalt }}Stel ze ons gerust

{{ imagesalt }}

Nog een andere vraag? {{ imagesalt }}Stel ze ons gerust

Ontdek ons complete verhaal
{{ imagesalt }} Download onze brochure
{{ imagesalt }}