Welke woning past bij mij?

Bijgebouw: plek met vele toepassingen

Een houten bijgebouw in je tuin kan vele doelen dienen. Heb jij er al eens over nagedacht hoe jij de extra ruimte die een bijgebouw je biedt zou invullen? In deze blog geven we je alvast enkele leuke ideetjes mee.

Thuiswerk in je bijgebouw

Werk jij wel eens thuis in plaats van op kantoor? Dan kan een eigen kantoor een heel goede investering zijn. Je werkt rustig in je eigen omgeving, maar hebt toch de luxe om naar je eigen werkplek te gaan. Je werkt er ongestoord in de beste omstandigheden, terwijl je huisgenoten het huis voor zich hebben. Een ander voordeel van een bijgebouw voor thuiswerk: je hoeft geen woon- en leefruimte op te offeren aan je werkplek. En je houdt je woon- en werkplek perfect gescheiden. Zo slaag je er beter in om ook in je hoofd diezelfde klik te maken.

Chillen in je bijgebouw

Onder het motto ‘de boog kan niet altijd gespannen staan’, heb je van tijd tot tijd nood aan een plaatsje voor jezelf. Waar beter dan in je eigen chillplekje kom jij helemaal tot rust? Je richt je bijgebouw helemaal in zoals jij dat wilt. Pooltafel of bar installeren? Mooie kleuren op de wanden en je bent vertrokken. Relaxen op deze ontspannende plek wordt een fluitje van een cent.

Bijgebouw als opslagruimte

Zeker wie kinderen in huis heeft of verslingerd is aan hobby die veel ruimte vereist, weet dat voldoende opbergruimte in huis een must is. Maar wat doe je als je jezelf alsmaar vaker geconfronteerd ziet met de grenzen van de opslagcapaciteiten in je woning? Dan kan een houten bijgebouw in de tuin soelaas bieden. Dankzij het praktische houten bijgebouw heb jij een zee van extra ruimte ter beschikking die je kunt gebruiken om al die spullen te stockeren die nog geen plaats hadden in je huis. Of om die al veel te lang te volgestouwde garage of logeerkamer eindelijk weer wat beter toegankelijk te maken!

Kies voor een bijgebouw van Noust

Met een bijgebouw van Noust kies je voor het gebruiksgemak van een modulair gebouw.

Als specialist in houtskeletbouw zetten onze gespecialiseerde medewerkers elke dag hun beste beentje voor om jou het bijgebouw van je dromen te bezorgen. Daarbij gaan vakmanschap en flexibiliteit hand in hand. Het resultaat: een prachtig bijgebouw dat aan al jouw verwachtingen tegemoetkomt.

 

Benieuwd hoe Noust jou het perfecte bijgebouw bezorgt? Neem dan snel contact met ons op!

Onze realisaties
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Dessel
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek genieten
Diest
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Veelgestelde vragen over modulair bouwen
Is modulair houtskelet bouwen goedkoper dan traditioneel bouwen?
De prijs van een modulaire houtskeletwoning ligt iets lager dan een traditioneel gebouwde woning, dit is echter op korte termijn. Ook op lange termijn zal er bespaart worden op de energie kosten omdat een houtskeletwoning energiezuiniger is.
Is houtskeletbouw even duurzaam als traditioneel metselwerk?
Een houtskeletbouwwoning is duurzamer dan een woning in traditioneel metselwerk. Dit komt omdat hout een hernieuwbaar materiaal is dat CO2 opneemt en minder energie verbruikt voor de productie en het transport. Bovendien heeft een houtskeletbouwwoning een betere isolatie en een lager energieverbruik dan een traditionele woning. Een houtskeletbouwwoning draagt dus meer bij aan een duurzamer leefmilieu.
Zijn er beperkingen in afmetingen en stijl?
Een modulaire houtskeletwoning heeft niet veel beperkingen in afmetingen en stijl. Je kan kiezen uit verschillende modules die op maat gemaakt worden volgens jouw wensen en budget. Je kan ook de afwerking, de indeling en de materialen van je modulaire woning zelf bepalen. Er zijn wel enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden, zoals de stabiliteit, de fundering, de transportmogelijkheden en de vergunningen.
Is een modulaire houtskeletwoning gemakkelijk te verbouwen of uit te breiden?
Een modulaire houtskeletbouwwoning is makkelijk te verbouwen en uit te breiden, omdat de modules op maat gemaakt worden en snel op de werf kunnen worden samengevoegd of verwijderd. Je kan dus je woning aanpassen aan je veranderende behoeften en wensen, zonder ingrijpende of langdurige werken.

Nog een andere vraag? {{ imagesalt }}Stel ze ons gerust

{{ imagesalt }}

Nog een andere vraag? {{ imagesalt }}Stel ze ons gerust

Ontdek ons complete verhaal
{{ imagesalt }} Download onze brochure
{{ imagesalt }}