Welke woning past bij mij?

Thuiswerken in je praktische bijgebouw

Thuiswerken in een bijgebouw naast of achter je woning. Het is een trend die uit het buitenland komt overgewaaid, maar nu ook bij ons alsmaar populairder wordt. En daar zitten de vele voordelen van thuiswerken in zo’n gebouw voor heel veel tussen.

Thuiswerken in bijgebouw geeft tijdwinst

Tijd is geld. Die stelregel geldt vandaag zo mogelijk nog meer dan vroeger. De uitdagingen die een goede tijdsbesteding in de weg zitten, worden alsmaar talrijker. Zo vormt het fileprobleem voor velen stilaan een structurele bron van tijdverlies. Ze komen later aan op het werk en doen er ’s avonds merkelijk langer over om weer thuis te raken. Dan is thuiswerken in een bijgebouw een heel andere manier van werken. Je verliest geen verplaatsingstijd en werkt rustig in je eigen omgeving, terwijl je niet wordt gestoord door je huisgenoten.

Thuiswerken in bijgebouw is rendabel

Ben je het beu om maandelijks huurgeld te betalen voor je kantoorruimte of zie je ertegen op om woonruimte af te staan voor de inrichting van je thuiswerkkantoor? Dan kan thuiswerken in een bijgebouw een rendabele oplossing zijn.

 

Je laat een houten bijgebouw optrekken achter of naast je woning. Dat richt je in zoals jij dat zelf wilt. Gedaan met werken? Je trekt de deur van het bijgebouw achter je dicht en trekt naar je huis. Weg werkstress, welkom ontspannende thuisomgeving. En dat maandelijkse huurcontract voor je kantoorruimte mag alvast de prullenmand in!

Thuiswerken in een bijgebouw is een meerwaarde

Ben je bang om te kiezen voor thuiswerken in een bijgebouw omwille van de rompslomp die de bouwwerken met zich meebrengen? Stel jezelf dan meteen gerust. Een bijgebouw om thuis te werken inrichten vraagt maar een beperkte installatie. Dankzij de moderne technieken van modulair bouwen, gebeurt het de installatie in het atelier van de aannemer. Zo hoeft alleen nog de plaatsing van de module bij jou op de locatie te gebeuren. Die neemt één werkdag in beslag. En ook na de realisatie van het bijgebouw hoef je niet wakker te liggen van onderhoudskosten. Dankzij de voorbehandeling die de houten structuur onderging, kun je thuiswerken in je bijgebouw zonder onderhoudsissues. Bovendien vormt het houten bijgebouw een mooie surplus voor de buitenomgeving van je woning. De warme uitstraling van hout beïnvloedt je tuin en woningomgeving positief.

 

Benieuwd om te ontdekken hoe thuiswerken in een bijgebouw ook voor jou realiteit kan worden? Neem dan snel contact op met Noust, jouw specialist in modulair bouwen.

Onze realisaties
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Dessel
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Mol
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek zorgen
Schoten
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Dessel
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
{{ imagesalt }}
Uniek wonen
Gierle
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Veelgestelde vragen over modulair bouwen
Is modulair houtskelet bouwen goedkoper dan traditioneel bouwen?
De prijs van een modulaire houtskeletwoning ligt iets lager dan een traditioneel gebouwde woning, dit is echter op korte termijn. Ook op lange termijn zal er bespaart worden op de energie kosten omdat een houtskeletwoning energiezuiniger is.
Is houtskeletbouw even duurzaam als traditioneel metselwerk?
Een houtskeletbouwwoning is duurzamer dan een woning in traditioneel metselwerk. Dit komt omdat hout een hernieuwbaar materiaal is dat CO2 opneemt en minder energie verbruikt voor de productie en het transport. Bovendien heeft een houtskeletbouwwoning een betere isolatie en een lager energieverbruik dan een traditionele woning. Een houtskeletbouwwoning draagt dus meer bij aan een duurzamer leefmilieu.
Zijn er beperkingen in afmetingen en stijl?
Een modulaire houtskeletwoning heeft niet veel beperkingen in afmetingen en stijl. Je kan kiezen uit verschillende modules die op maat gemaakt worden volgens jouw wensen en budget. Je kan ook de afwerking, de indeling en de materialen van je modulaire woning zelf bepalen. Er zijn wel enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden, zoals de stabiliteit, de fundering, de transportmogelijkheden en de vergunningen.
Is een modulaire houtskeletwoning gemakkelijk te verbouwen of uit te breiden?
Een modulaire houtskeletbouwwoning is makkelijk te verbouwen en uit te breiden, omdat de modules op maat gemaakt worden en snel op de werf kunnen worden samengevoegd of verwijderd. Je kan dus je woning aanpassen aan je veranderende behoeften en wensen, zonder ingrijpende of langdurige werken.

Nog een andere vraag? {{ imagesalt }}Stel ze ons gerust

{{ imagesalt }}

Nog een andere vraag? {{ imagesalt }}Stel ze ons gerust

Ontdek ons complete verhaal
{{ imagesalt }} Download onze brochure
{{ imagesalt }}